top of page

JAG REKOMMENDERAR

KURSER & UTBILDNINGAR
ESSENTIALS - kurs i självkännedom

För dig som vill fördjupa dig och få en extra skjuts i dina processer rekommenderar jag att gå Essenstials på PsykosyntesAkademin. Det är en femdagarskurs där du får såväl upplevelser som teoretisk bakgrund inom psykosyntes och dig själv. I grupp får du lära dig mer om dina möjligheter och begränsningar, förstå dig själv mer på djupet samt hur du fungerar i relation till såväl dig själv som andra. Läs mer och anmäl dig här!

LITTERATUR

Psykosyntes : en introduktion till teori och metod av Philip Bäckmo
En alldeles färsk bok om psykosyntes utgiven av Studentlitteratur 2022 är skriven av en av PsykosyntesAkademins lärare Philip Bäckmo.

What We May be av Piero Ferrucci

En välskriven bok om psykosyntes med övningar för dig att testa. Boken har funnits på svenska men ges dessvärre inte längre ut. Om du söker på titeln Bli den du är kan du med lite tur hitta den begagnad.

The primal wound av John Firman och Ann Gila

En bok som beskriver något som man lite slarvigt kan beskriva som psykosyntesens anknytningsteori och ändå inte. Hur vi som barn påverkas i relation till våra omvårdnadspersoner.

Tvärs igenom hjärtat? av Kerstin Alex Elfving

En bok fullspäckad med inspiration, tänkvärdheter, klokskap samt tips och övningar, allt med en personlig och lekfull stil helt i psykosyntesens anda. Den beställs här!

Hemligheten : från ögonkast till varaktig relation av Dan Josefsson och Egil Linge

En bok om anknytningsteori för dig som vill förstå mer om dig själv i relation till andra. Den innehåller också hjälpsamma övningar. Boken finns som traditionell bok, e-bok och ljudbok.

LÄNKAR

PsykosyntesAkademin - utbildning inom psykosyntes och transpersonell terapi i Stockholm

Psykosyntesföreningen - yrkesorganisation för professionella psykosyntesterapeuter,

-coacher och -konsulter i Sverige.

IMG_4955_edited_edited.png
bottom of page